AFN V2

Welcome, Guest
Username Password: Remember me

AFN PAINTBALLZ V2 2012
(1 viewing) (1) Guest

TOPIC: AFN PAINTBALLZ V2 2012

Re: AFN PAINTBALLZ V2 2012 25 Jan 2012 02:01 #31

  • kayrollz
  • OFFLINE
  • Moderator
  • Aku iNgiN puLanG
  • Posts: 2029
faisal wrote:
rasanya diri ku telah mendaftar ~


ye betul... aku dah terima email.


Poji,

Sah ko punca. kat thread ni pun ko punya post xleh nak quote.

Re: AFN PAINTBALLZ V2 2012 25 Jan 2012 02:09 #32

faisal wrote:
rasanya diri ku telah mendaftar ~

ya. boleh tgk nama sapa yg mendaftar.
Don't Imagine

Re: AFN PAINTBALLZ V2 2012 25 Jan 2012 02:23 #33

Kena hold dulu keputusan nak join.

Office kemungkinan nak buat kursus team building tarikh tersebut.

Haishh...
~Kejayaan Manusia hanyalah di dalam agama (Islam), Taat Perintah Allah SWT dan ittiba' cara Rasulullah SAW.

Re: AFN PAINTBALLZ V2 2012 25 Jan 2012 02:25 #34

  • kayrollz
  • OFFLINE
  • Moderator
  • Aku iNgiN puLanG
  • Posts: 2029
Abu_Bunyameen wrote:
Kena hold dulu keputusan nak join.

Office kemungkinan nak buat kursus team building tarikh tersebut.

Haishh...


ko pakat la ramai² supaya cancel team building tu...hehe

Re: AFN PAINTBALLZ V2 2012 28 Jan 2012 01:45 #35

  • RajaLaut
  • OFFLINE
  • Junior Boarder
  • Posts: 20
besar kemungkinan saya dtg ngan 4 org kawan ....

Re: AFN PAINTBALLZ V2 2012 28 Jan 2012 01:58 #36

  • Abu_Imran
  • OFFLINE
  • Platinum Boarder
  • AJARKAN AKU SUNNAH
  • Posts: 621
RajaLaut wrote:
besar kemungkinan saya dtg ngan 4 org kawan ....
\



b oleh la isi tempat kosong ana... ana x dapat join kalini... kay
Mencari ilmu.....

Re: AFN PAINTBALLZ V2 2012 28 Jan 2012 13:14 #37

thread ni biasanya akan sangkut lepas post...
ada siapa yg masih alami?
Don't Imagine

Re: AFN PAINTBALLZ V2 2012 28 Jan 2012 13:17 #38

ana try ye

edit lepas post: ok
When cognition is not enough
Last Edit: 28 Jan 2012 13:18 by al-anwar.

Re: AFN PAINTBALLZ V2 2012 28 Jan 2012 15:29 #39

  • kayrollz
  • OFFLINE
  • Moderator
  • Aku iNgiN puLanG
  • Posts: 2029
Abu_Imran wrote:
RajaLaut wrote:
besar kemungkinan saya dtg ngan 4 org kawan ....
\



b oleh la isi tempat kosong ana... ana x dapat join kalini... kay


apsal tak boleh plak?

aduyai...

Re: AFN PAINTBALLZ V2 2012 28 Jan 2012 16:47 #40

  • Abu_Imran
  • OFFLINE
  • Platinum Boarder
  • AJARKAN AKU SUNNAH
  • Posts: 621
kayrollz wrote:
Abu_Imran wrote:
RajaLaut wrote:
besar kemungkinan saya dtg ngan 4 org kawan ....
\



b oleh la isi tempat kosong ana... ana x dapat join kalini... kay


apsal tak boleh plak?

aduyai...
aku ader PM ko la...x baca erk?

kay..
Mencari ilmu.....

Re: AFN PAINTBALLZ V2 2012 29 Jan 2012 00:34 #41

  • kayrollz
  • OFFLINE
  • Moderator
  • Aku iNgiN puLanG
  • Posts: 2029
Abu_Imran wrote:
kayrollz wrote:
Abu_Imran wrote:
RajaLaut wrote:
besar kemungkinan saya dtg ngan 4 org kawan ....
\



b oleh la isi tempat kosong ana... ana x dapat join kalini... kay


apsal tak boleh plak?

aduyai...
aku ader PM ko la...x baca erk?

kay..


NOTED!

tak perasan... maklumlah...private message tu halus sgt

Re: AFN PAINTBALLZ V2 2012 29 Jan 2012 15:23 #42

RajaLaut wrote:


mungkin ada antara kami yg bawa heavy machine skali ... (own marker)..


saya juga berkemungkinan akan bawa dua marker, satu yg permanent, dan satu lagi untuk whiteboard
When cognition is not enough

Re: AFN PAINTBALLZ V2 2012 30 Jan 2012 09:26 #43

  • ibnuabbas
  • OFFLINE
  • Expert Boarder
  • Jack of All Trades and a Master of One!
  • Posts: 126
Aku ingat nak lawan lagi dengan Poji, tapi sayang Poji xdapat datang la.

TaPI aku tahu Mustaqill nak bunuh aku ni. hehe
"Aku berlindung dengan kalimah-kalimah Allah yang sempurna, daripada setiap Syaitan dan mahkluk berbisa dan dari setiap pandangan mata dengki & hasad yang berniat jahat" ( Riwayat Al-Bukhari)

Re: AFN PAINTBALLZ V2 2012 30 Jan 2012 14:05 #44

  • Mustaqill
  • OFFLINE
  • Panel B.Arab
  • Truth & Honour
  • Posts: 4180
ibnuabbas wrote:
Aku ingat nak lawan lagi dengan Poji, tapi sayang Poji xdapat datang la.

TaPI aku tahu Mustaqill nak bunuh aku ni. hehe


Kau kena terima hukuman sebab ada buat 'dosa' dengan kawan-kawan sunnah.

Siaplah kau. Azabku sangatlah syadeeeeed.
Khadem Al-Fikrah.net (Disember 2011 - Disember 2012)

www.facebook.com/mohdnawawi.abdulrazak

Re: AFN PAINTBALLZ V2 2012 31 Jan 2012 01:36 #45

  • faisal
  • OFFLINE
  • Gold Boarder
  • Posts: 318
Mustaqill wrote:
ibnuabbas wrote:
Aku ingat nak lawan lagi dengan Poji, tapi sayang Poji xdapat datang la.

TaPI aku tahu Mustaqill nak bunuh aku ni. hehe


Kau kena terima hukuman sebab ada buat 'dosa' dengan kawan-kawan sunnah.

Siaplah kau. Azabku sangatlah syadeeeeed.


Ibn Abbas...

Better more carefully....

Tuan Mus CEO ni kan rajin membaca, game ke-dua pasti berlaku peningkatan drastik...

Re: AFN PAINTBALLZ V2 2012 31 Jan 2012 01:47 #46

nanti dia bawak shield mcm captain america tu, senang skit nak rempuh
When cognition is not enough

Re: AFN PAINTBALLZ V2 2012 31 Jan 2012 01:51 #47

  • faisal
  • OFFLINE
  • Gold Boarder
  • Posts: 318
elok juga bawa shield tu....

Tapi lebih elok kalau bawa pakaian untuk permainan siap²....

Kamera jangan lupa, pakaian pun jangan lupa...

Re: AFN PAINTBALLZ V2 2012 31 Jan 2012 02:34 #48

bawa videocam sama. record real battlefield. baru gempak.
Don't Imagine

Re: AFN PAINTBALLZ V2 2012 31 Jan 2012 02:52 #49

tukang rakam pun takut kena tembak
When cognition is not enough

Re: AFN PAINTBALLZ V2 2012 31 Jan 2012 02:59 #50

  • kayrollz
  • OFFLINE
  • Moderator
  • Aku iNgiN puLanG
  • Posts: 2029
hellilyntax wrote:
bawa videocam sama. record real battlefield. baru gempak.


mmg saya plan mcm tu, tapi semua nak main, siapa pula nak rakam? ahaha

helli la dtg tolong rakam...haha

Re: AFN PAINTBALLZ V2 2012 31 Jan 2012 03:55 #51

  • Abu_Imran
  • OFFLINE
  • Platinum Boarder
  • AJARKAN AKU SUNNAH
  • Posts: 621
hellilyntax wrote:
bawa videocam sama. record real battlefield. baru gempak.


uih ader video ker? adeh... ni bleh tunjuk hero ni
Mencari ilmu.....

Re: AFN PAINTBALLZ V2 2012 31 Jan 2012 03:58 #52

  • kayrollz
  • OFFLINE
  • Moderator
  • Aku iNgiN puLanG
  • Posts: 2029
yg tak jadi pergi jangan berkokok lebih² sgt...skit² sudah...

Re: AFN PAINTBALLZ V2 2012 31 Jan 2012 04:08 #53

  • Abu_Imran
  • OFFLINE
  • Platinum Boarder
  • AJARKAN AKU SUNNAH
  • Posts: 621
kayrollz wrote:
yg tak jadi pergi jangan berkokok lebih² sgt...skit² sudah...


dgr ader video cam terus terasa nak usha bg jadi dtg plak hahahah.... insyaAllah jer.........
Mencari ilmu.....

Re: AFN PAINTBALLZ V2 2012 31 Jan 2012 04:14 #54

  • kayrollz
  • OFFLINE
  • Moderator
  • Aku iNgiN puLanG
  • Posts: 2029
Abu_Imran wrote:
kayrollz wrote:
yg tak jadi pergi jangan berkokok lebih² sgt...skit² sudah...


dgr ader video cam terus terasa nak usha bg jadi dtg plak hahahah.... insyaAllah jer.........


suruh la adik hang tunang hari ahad. tunang bukan lama sangat pun majlisnya. hang kan penentang bid'ah zaman kini. mesti bleh buat kejap jer.

Re: AFN PAINTBALLZ V2 2012 31 Jan 2012 04:25 #55

  • Abu_Imran
  • OFFLINE
  • Platinum Boarder
  • AJARKAN AKU SUNNAH
  • Posts: 621
hang x hadam ayat pm ana ni........ hehehe... 11 feb tu bukan tarikh dier tunang pon.... tp masa dan kewangan terhad buat masa ini smpi mac sbb exam wife n plan pertunangan.... dan plan nak simpan duit tuk bli banglo tuk wife koh koh koh
Mencari ilmu.....

Re: AFN PAINTBALLZ V2 2012 31 Jan 2012 04:31 #56

  • kayrollz
  • OFFLINE
  • Moderator
  • Aku iNgiN puLanG
  • Posts: 2029
Abu_Imran wrote:
hang x hadam ayat pm ana ni........ hehehe... 11 feb tu bukan tarikh dier tunang pon.... tp masa dan kewangan terhad buat masa ini smpi mac sbb exam wife n plan pertunangan.... dan plan nak simpan duit tuk bli banglo tuk wife koh koh koh


semua orang poji oii...

jom la.. 2 bln sekali jer paintball ni.

Re: AFN PAINTBALLZ V2 2012 31 Jan 2012 04:32 #57

  • kayrollz
  • OFFLINE
  • Moderator
  • Aku iNgiN puLanG
  • Posts: 2029
WOW... aku bagi link youtube jer...automatik jadi video la...hahaha

Re: AFN PAINTBALLZ V2 2012 02 Feb 2012 15:59 #58

  • RajaLaut
  • OFFLINE
  • Junior Boarder
  • Posts: 20
cam besh jer....

kalo ada cameraman pun lagi besh.....

Re: AFN PAINTBALLZ V2 2012 02 Feb 2012 16:53 #59

kayrollz wrote:
hellilyntax wrote:
bawa videocam sama. record real battlefield. baru gempak.


mmg saya plan mcm tu, tapi semua nak main, siapa pula nak rakam? ahaha

helli la dtg tolong rakam...haha

camera ikat kt kepala. baru real mcm FPS game.
Don't Imagine

Re: AFN PAINTBALLZ V2 2012 02 Feb 2012 16:55 #60

  • kayrollz
  • OFFLINE
  • Moderator
  • Aku iNgiN puLanG
  • Posts: 2029
siapa ada? hehehe
Time to create page: 0.44 seconds
You are here: