AFN V2

Welcome, Guest
Username Password: Remember me

Sukan badminton
(1 viewing) (1) Guest

TOPIC: Sukan badminton

Re: Sukan badminton 26 Aug 2012 16:13 #481

  • RajaLaut
  • OFFLINE
  • Junior Boarder
  • Posts: 20
tingin tul nak join nyemis ngan geng2 AFN nih....

Re: Sukan badminton 27 Aug 2012 04:55 #482

  • faisal
  • OFFLINE
  • Gold Boarder
  • Posts: 318
Kena tunggu jeneral Kay susun jadual ~

Re: Sukan badminton 27 Aug 2012 05:15 #483

  • kayrollz
  • OFFLINE
  • Moderator
  • Aku iNgiN puLanG
  • Posts: 2029
TEMPAHAN DAH DIBUAT
BAYARAN DAH DIBUAT
cuma kat sana tak update je lagi


6sept12.JPG



Dewan yang sama
Hari yang sama
Masa yang sama
Tarikh 6 September 2012

1 Kepala Sepoloh (RM10) hengget saje.


Siapa nak hadir, sila letak nama...

Lai lai lai...

Lepas raya memasing perut dah naik, nafas dah pendek.. . mari kita cari stamina balik untuk kesejahteraan keluarga...kekeke
Last Edit: 27 Aug 2012 05:16 by kayrollz. Reason: letak gambar

Re: Sukan badminton 27 Aug 2012 05:20 #484

  • kayrollz
  • OFFLINE
  • Moderator
  • Aku iNgiN puLanG
  • Posts: 2029
Pemain tegar AFN, sila subscribe thread ini untuk memudahkan korang updated.

TQ

Re: Sukan badminton 27 Aug 2012 06:16 #485

  • faisal
  • OFFLINE
  • Gold Boarder
  • Posts: 318
InsyaAllah ~

Fuhh...pantasss Tuan Jeneral update ~ tapi belum tentu smash nya masih pantas

Re: Sukan badminton 27 Aug 2012 07:04 #486

  • Abu_Imran
  • OFFLINE
  • Platinum Boarder
  • AJARKAN AKU SUNNAH
  • Posts: 621
koh koh koh koh ......

setelah bersuluk selama 8 bulan...

pinggang alhamdulillah better dari dulu....

bersiap la semua....

yg bru kawen di nasihatkan pakai pelindung kelangkang spt pemain hokey...

kut la tersmash ke situ.... kang x berzuriat...
Mencari ilmu.....

Re: Sukan badminton 27 Aug 2012 07:08 #487

  • kayrollz
  • OFFLINE
  • Moderator
  • Aku iNgiN puLanG
  • Posts: 2029
faisal wrote:
InsyaAllah ~

Fuhh...pantasss Tuan Jeneral update ~ tapi belum tentu smash nya masih pantas


pantas tu xde la...tp cukup untuk buat ko tergamam

Re: Sukan badminton 27 Aug 2012 07:08 #488

  • kayrollz
  • OFFLINE
  • Moderator
  • Aku iNgiN puLanG
  • Posts: 2029
Abu_Imran wrote:
koh koh koh koh ......

setelah bersuluk selama 8 bulan...

pinggang alhamdulillah better dari dulu....

bersiap la semua....

yg bru kawen di nasihatkan pakai pelindung kelangkang spt pemain hokey...

kut la tersmash ke situ.... kang x berzuriat...


Ermm.... bagus la pinggang dah okay... jangan kena panggang jer dah la dalam court tu nanti...

Re: Sukan badminton 27 Aug 2012 09:33 #489

dasat bakar line dlm ni.. hahaha

Re: Sukan badminton 27 Aug 2012 09:50 #490

  • kayrollz
  • OFFLINE
  • Moderator
  • Aku iNgiN puLanG
  • Posts: 2029
sahril_yel wrote:
dasat bakar line dlm ni.. hahaha


aku suka bila ada orang bakar. sbb aku nak tgk org yg suka bakar tu jadi ape nanti...hehehe

Re: Sukan badminton 03 Sep 2012 00:39 #491

  • kayrollz
  • OFFLINE
  • Moderator
  • Aku iNgiN puLanG
  • Posts: 2029
Reminder:

Tempahan gelanggang sudah berjaya. Jangan lupa khamis ini. (06/09/12)

Re: Sukan badminton 03 Sep 2012 01:27 #492

  • Abu_Imran
  • OFFLINE
  • Platinum Boarder
  • AJARKAN AKU SUNNAH
  • Posts: 621
insyaAllah... aku mlm tu leh all out sbb esoknyer cuti hahahhaha....... berbulan madu di PD
Mencari ilmu.....
The following user(s) said Thank You: kayrollz

Re: Sukan badminton 03 Sep 2012 01:39 #493

  • kayrollz
  • OFFLINE
  • Moderator
  • Aku iNgiN puLanG
  • Posts: 2029
Abu_Imran wrote:
insyaAllah... aku mlm tu leh all out sbb esoknyer cuti hahahhaha....... berbulan madu di PD


Tak perlu all out...takut ko putus nafas plak kang... Kang kat PD zaujah tak puas hati plak.

Re: Sukan badminton 03 Sep 2012 07:20 #494

ana cam biasa...tak banyak bersuara.

Re: Sukan badminton 05 Sep 2012 06:01 #495

  • kayrollz
  • OFFLINE
  • Moderator
  • Aku iNgiN puLanG
  • Posts: 2029
Reminder.

Esok jangan lupa.

Sir, tak teringin ker?

Re: Sukan badminton 05 Sep 2012 08:56 #496

ramai ke yg dah sahkan kehadiran? perlukan tenaga2 lain??

Re: Sukan badminton 05 Sep 2012 09:44 #497

  • kayrollz
  • OFFLINE
  • Moderator
  • Aku iNgiN puLanG
  • Posts: 2029
sahril_yel wrote:
ramai ke yg dah sahkan kehadiran? perlukan tenaga2 lain??


tenaga luar mcm suhelmy , azrin dgn kawan ko dgn poji yg sorg lg tu sape ntah nama... invite la diorang

Re: Sukan badminton 05 Sep 2012 09:59 #498

kayrollz wrote:
sahril_yel wrote:
ramai ke yg dah sahkan kehadiran? perlukan tenaga2 lain??


tenaga luar mcm suhelmy , azrin dgn kawan ko dgn poji yg sorg lg tu sape ntah nama... invite la diorang


jeman ke maksud ko?? insyaAllah...

Re: Sukan badminton 05 Sep 2012 15:17 #499

  • kayrollz
  • OFFLINE
  • Moderator
  • Aku iNgiN puLanG
  • Posts: 2029
sahril_yel wrote:
kayrollz wrote:
sahril_yel wrote:
ramai ke yg dah sahkan kehadiran? perlukan tenaga2 lain??


tenaga luar mcm suhelmy , azrin dgn kawan ko dgn poji yg sorg lg tu sape ntah nama... invite la diorang


jeman ke maksud ko?? insyaAllah...


bukan jeman...yg terer tu...duk mana ntah.....

Re: Sukan badminton 06 Sep 2012 02:08 #500

bukan jeman...yg terer tu...duk mana ntah.....[/quote]


owh..fizan.. insyaAllah...
The following user(s) said Thank You: kayrollz

Re: Sukan badminton 06 Sep 2012 08:38 #501

  • Sir
  • OFFLINE
  • Panel Auto
  • Posts: 1673
kayrollz wrote:
Reminder.

Sir, tak teringin ker?


Semangat untuk main belum datang laiii... bro RD apa citer?
LAAILAAHAILLALLAAAH
"Masa Depan Setiap Manusia Adalah Kematian!!"

Re: Sukan badminton 06 Sep 2012 11:19 #502

  • kayrollz
  • OFFLINE
  • Moderator
  • Aku iNgiN puLanG
  • Posts: 2029
Sir wrote:
kayrollz wrote:
Reminder.

Sir, tak teringin ker?


Semangat untuk main belum datang laiii... bro RD apa citer?


Dia dah tukar shift keje...x dpt main mlm...

2mggu dr skang ada lg...harap2 mood dtg time tu..hehe

Re: Sukan badminton 13 Sep 2012 02:31 #503

  • kayrollz
  • OFFLINE
  • Moderator
  • Aku iNgiN puLanG
  • Posts: 2029
Jom Badminton. Beriadah sambil menyihatkan badan.

Khamis,
20 September 2012
9 - 11 malam
Putrajaya Presint 11


yang pasti kena datang
1. faisal
2 Norfauzi Marjuki,
3 sahril_yel
4 kayrollz
The following user(s) said Thank You: faisal

Re: Sukan badminton 18 Jun 2013 04:19 #504

  • Sir
  • OFFLINE
  • Panel Auto
  • Posts: 1673
Seruan untuk kembali aktifff!!!

Kaum badminton yg saya kenal - kay, RD, faisal, shahril, abu aisyah, cariilmu dn lain lain yg saya tak ingat sangat. Kalau berani mari turun ke....

IMG-20130617-00077.jpg

IMG-20130617-00079.jpg

Lokasi di seberang National Cancer Institute (NCI), Nilai. Gelanggang fully rubber green carpet, grip gile. Baru2 ini kami anjurkan sukan inter department.
LAAILAAHAILLALLAAAH
"Masa Depan Setiap Manusia Adalah Kematian!!"

Re: Sukan badminton 18 Jun 2013 04:25 #505

  • kayrollz
  • OFFLINE
  • Moderator
  • Aku iNgiN puLanG
  • Posts: 2029
RD dan cari ilmu dah tak tau apa kabar....

selalu main sini hari apa?

kami semua (saya, fauzi, faisal, sahril, & 2 3 member lain) still main tmpt, hari dan masa yg sama hingga hujung bulan ni. bulan 7 rehat hingga minggu pertama raya.

Re: Sukan badminton 09 Sep 2013 08:08 #506

  • Sir
  • OFFLINE
  • Panel Auto
  • Posts: 1673
kayrollz wrote:
RD dan cari ilmu dah tak tau apa kabar....

selalu main sini hari apa?

kami semua (saya, fauzi, faisal, sahril, & 2 3 member lain) still main tmpt, hari dan masa yg sama hingga hujung bulan ni. bulan 7 rehat hingga minggu pertama raya.

Hari Jumaat - malam. RM15 sorang. Biasa tempah 2 courts. Kalau org sikit, court tu boleh jual balik Main jam 9 mlm hingga 12 tgh malam.
LAAILAAHAILLALLAAAH
"Masa Depan Setiap Manusia Adalah Kematian!!"
Time to create page: 0.36 seconds
You are here: