AFN V2

Welcome, Guest
Username Password: Remember me

Sukan yang paling anda minati.
(1 viewing) (1) Guest
  • Page:
  • 1

TOPIC: Sukan yang paling anda minati.

Sukan yang paling anda minati. 12 Feb 2014 05:07 #1

  • Nadim
  • OFFLINE
  • Platinum Boarder
  • Posts: 1712
Apakah sukan yang paling anda minat sekali dan masih lagi seronok buat dan cerita la sikit kenapa...syukran.

Re: Sukan yang paling anda minati. 13 Feb 2014 01:00 #2

saya minat sukan lumba kereta WRC..

tapi minat tengok jelah.. nak participate dan aktif dalam sukan ni memang tak mampu lah..

dari zaman sekolah sampai sekarang saya memang enjoy tengok cara pemanduan, modifikasi kereta dan bunyi yang dihasilkan..
"It's not where you start in life, it's where you end up"

"The tragedy of life is not death, it is what we allow to die inside us whilst we live"

“I don't know whether war is an interlude during peace, or peace is an interlude during war”

Re: Sukan yang paling anda minati. 13 Feb 2014 06:06 #3

saya minat tgk je

Re: Sukan yang paling anda minati. 13 Feb 2014 06:16 #4

  • immfma
  • OFFLINE
  • Gold Boarder
  • Posts: 280
Tennis. Saya mula berminat main tennis bila melihat gaya menarik Roger Federer main tennis.

Raket tennis yang berkualiti agak mahal. Namun ada trick untuk dapat dengan harga relatif murah. Beli second hand bagi model tahun sebelumnya. Orang yang "gila" main tennis suka tukar raket setiap kali model baru keluar.

Re: Sukan yang paling anda minati. 13 Feb 2014 07:15 #5

  • alwafiey
  • OFFLINE
  • Platinum Boarder
  • Posts: 359
saya

Bola sepak / Futsal : yg ni mmg no 1. ada team sendiri. game setiap minggu. Futsal biasanya smggu sekali je.

Badminton: setiap malam rabu

Tennis: Jika tak main bola

Pingpong: Setiap malam rabu, selang seli dengan badminton

Bola tampar: kalau rajin
The following user(s) said Thank You: naz

Re: Sukan yang paling anda minati. 13 Feb 2014 07:18 #6

  • immfma
  • OFFLINE
  • Gold Boarder
  • Posts: 280
Tabik spring la Al-wafiey! Sangat aktif bersukan!

Re: Sukan yang paling anda minati. 13 Feb 2014 07:54 #7

  • alwafiey
  • OFFLINE
  • Platinum Boarder
  • Posts: 359
tak aktif mana pun... dah tak macam dulu.. saya main pun just nak berpeluh sket2 je.. badan gemok gak..haha.

dulu saya boleh main volleyball petang, pkul 9 badminton, pkul 11 futsal! still relak bleh g keje mcm biasa esoknya...skang ni.. badan dah makin berat..semenjak cedera

sy dah tak boleh nak main sgt... lutut kanan dislocate 5 tahun lepas, lutut kiri ACL 6 bulan lepas.. ibu jari kaki kanan pun retak tulang... semua sebab bola!

bahu kanan pun selalu sakit2...

ntahla.. kene stop yg fizikal kot...kena stat joging dan gym la pulak... badan dah banyak rosak

Re: Sukan yang paling anda minati. 14 Feb 2014 02:32 #8

assalamualaikum sume

waa bro alwafiey.. serba boleh betul

minat sy same mcm bro.. bola.. skrg da x main bolasepak.. dek kekangan mase dan kurang sambutan teman2.. main futsol jek.. pantang ade match, jalan je.. he..

selain tu, suke hoki.. sb main utk skolah dulu.. dah dewasa ni, tggl kenangan je la..

Re: Sukan yang paling anda minati. 16 Feb 2014 07:16 #9

  • Nadim
  • OFFLINE
  • Platinum Boarder
  • Posts: 1712

Re: Sukan yang paling anda minati. 15 Jul 2014 08:53 #10

  • taker
  • OFFLINE
  • Junior Boarder
  • Posts: 38
sukan yg diminati? semua dh stop. sepanjang tahun ni langsung tak berpeluh. kecuali 3 hari lepas sebab tolak motor-minyak abis. tolak dr bwh flyover MRRT ke petronas ( jalan genting klang menuju wangsa maju) ada berenti lebih 10 kali. macam nak pecah dada dibuatnya.
pas raya ni kena aktif balik la nampaknya.tekanan darah pun dah tinggi.
  • Page:
  • 1
Time to create page: 0.20 seconds
You are here: