AFN V2

Welcome, Guest
Username Password: Remember me

Khemah
(1 viewing) (1) Guest
  • Page:
  • 1

TOPIC: Khemah

Khemah 08 Oct 2012 10:32 #1

Salam.

Mencari kedai yang menjual alatan outdoor/rekreasi. Diharapkan sesiapa yang tahu boleh nyatakan lokosi kedai yang menjual peralatan tersebut. Lingkungan negeri Melaka, N.Sembilan, Johor dan Kuala Lumpur sahaja.

Terima kasih.
Last Edit: 08 Oct 2012 10:32 by velerious.

Re: Khemah 10 Oct 2012 10:46 #2

  • Nadim
  • OFFLINE
  • Platinum Boarder
  • Posts: 1712
Ada satu kedai chinese dekat deretan Pizza Hut Jalan Tuanku Abdul Rahman...kat situ ada macam macam peralatan...segala macam dari alat masak(lilin) army sampai pakaian keselamatan semua ada...dulu masa time panjat gunung saya selalu beli barang kat situ...

kedai tu saya tak ingat nama dia...

lagi satu ada kedai "coleman" di Pertama Complex segala galanya "Coleman"...dari khemah botol, container dan berbagai lagi...kedai dia menghadap kedai Nahar(lama)...kalau tak silap blok yang nombor dua dari entrance depan...kalau masuk dari tempat makan tu lepas kedai beg tu belok kiri...

lagi satu di top floor "The Gardens" nama kedai dia "World of Outdoors"...ni tempat favourite saya...selalu datang sini tengok tengok barang... ...terutama product Salomon,columbia...beli pun kat sini...memang terbaik...
Last Edit: 11 Oct 2012 01:43 by Nadim.
  • Page:
  • 1
Time to create page: 0.17 seconds
You are here: