AFN V2

Error
  • JFolder::create: Could not create directory
  • JFolder::create: Could not create directory

Perutusan CEO berkenaan Sumbangan AFN kepada Aqsa Syarif

User Rating: / 1
PoorBest 
Ucapkanlah Alhamdulillah kerana usaha kita mengumpul dana untuk membantu rakyat Palestin berjalan lancar. Meskipun kita tidak menumbang berjuta-juta atau berbilion ringgit, ini tidak menghalang komuniti online yang kita anggotai ini untuk nekad membantu saudara-saudara kita yang sedang menderita di sana.

Saya dan staf AFN sangat bangga dengan kerjasama dan ukhuwah yang ditunjukkan oleh ahli-ahli AFN yang sama-sama mengeluarkan infaq hingga berjaya mengutip RM10,000 dalam masa 2 minggu. Inilah rahmat dan nikmat yang Allah kurniakan apabila hati hamba-hambaNya bersatu untuk melakukan amal kebaikan.

Saya secara peribadi, juga mewakili staf pentadbiran laman web ini mengucapkan syabas kepada saudara Syafiq bin Abu Hasan aka Abu Aisya yang pertama-tama sekali memulakan inisiatif ini. Kesabaran dan kejujuran beliau menguruskan dana ini jelas terbukti selama mana inisiatif ini berlangsung. Sumbangan boleh datang dalam pelbagai bentuk, dan saudara kita ini telah menunjukkan betapa ahli-ahli AFN boleh menggunakan laman web ini untuk kebaikan jika betul cara mengurusnya.

Akhir sekali, berdoalah kita agar kilang roti ini dapat dibina dengan jayanya, seterusnya dapat beroperasi dengan lancar dan efisien, dan semoga ia menjadi jambatan rahmat antara kita dan rakyat Palestin, yang kita dambakan buat mereka nikmat kebebasan dan kedaulatan. Saya menyeru pihak Aqsa Syarif Berhad agar terus istiqamah dalam perjuangan membantu rakyat Palestin, insyaallah segala perancangan akan menjadi kenyataan dan sesungguhnya kemenangan itu hampir dan janji Allah itu benar.

Sekian, terima kasih.

Khadem Al-Fikrah.net (Disember 2011 - Disembe

You are here: Artikel View AFN Perutusan CEO berkenaan Sumbangan AFN kepada Aqsa Syarif